Lilyve Älskar Världen

Att ge tillbaka till samhället är mer än att bara donera. Det är att vara aktivt delaktig, bry sig om och försäkra sig om att din hjälp blir använd på bästa och mest positiva sätt möjligt.

Bli en LVW

Tillsammans med välgörenhetsorganisationer designar vi smycken för framtiden. Vi tror mycket på styrkan i att sammarbeta för gemensamma ändamål. Genom att vara aktivt engagerad tillsammans med välgörenhetsorganisationer får LilyVe en djupare förståelse för hur vi kan bidra så positivt som möjligt. LilyVe kollaborerar med välgörenhetsorganisationer där vinsterna från de enskilda design projekten går oavkortat till det tilltänkta ändamålet inom välgörenhetsorganisationen.

Om ni är en välgörenhetsorganisation som vill arbeta tillsammans med LilyVe vill vi gärna att ni kontaktar oss för att diskutera hur vi tillsammans kan arbeta för en bättre framtid. Var snäll och kontakta oss på charity@lilyve.com.

The Kids Kindness Project

The Kids Kindness project är en välgörenhetsorganisation för barn som leds av barn med ett mål om att ge lycka och glädje till missgynnade barn. Det är en välgörenhetsorganisation där alla barn får delta för att göra det bättre för- samt lära sig av varandra.

”Kindness är magiskt, det läker brustna hjärtan, skapar leenden och gör en lycklig!”

Kids Kindness har kollaborerat med LilyVe i att designa en liten kollektion av armband där fokus är på barns samarbete. LilyVe erbjuder stolt denna kollektion till våra kunder där all vinst går oavkortat till Kids Kindness.

Utforska mer och se kollektionen

Tillbaka till toppen